Sfârșitul anului 2021 poate fi, pentru unii dintre noi, renașterea speranțelor în vederea promovării mult așteptate de toată suflarea stelistă.

Steaua a demonstrat în unele meciuri că are acel “spirit de luptă”, jucând de la egal la egal cu toate echipele întâlnite până acum. Cu puțin noroc, situația din clasament putea fi mult mai bună ținând cont de nenumăratele ratări din fața porții și de unele erori copilărești în defensivă.

La începutul sezonului ni s-a spus clar și răspicat că nu avem dreptul de a promova, iar conducerea clubului nu vrea (sau nu poate) să recunoască, că Steaua are nevoie de un reprezentant pe mass media și relația cu suporterii în general.

 Cu toate aceste impedimente am aflat de la oameni din interiorul clubului că, “se lucrează pentru o promovare la sfârșitul sezonului” dar pentru asta, trebuie să avem meritul sportiv și abia după ce terminăm pe unul dintre locurile de promovare putem spera la normalitate.

 Nicăieri în lume nu ar exista o mai mare anomalie în cazul în care Steaua nu ar fi lăsată să promoveze. În România fără banii publici, investiți in sport, acesta ar dispărea, exact cum o să dispară echipa latifundiarului atunci când Steaua o sa promoveze în Liga 1.

Următoarele trei meciuri s-au transformat în puncte cruciale în vederea calificării în play off. Avem nevoie de nouă puncte, dar așa cum însuși Daniel Oprița a declarat, nu am strâmba deloc dacă la sfârșitul meciului cu Buzău am acumula șapte puncte atât de necesare.

Jucăm cu doua dintre echipele care se clasează deasupra noastră, ambele meciuri acasă cu Universitatea Cluj și FC Buzău și avem deplasarea la Poli Timișoara, o echipă de mijlocul campionatului, dar și revelația Cupei României.

În iarna, se prevăd mișcări de trupe. Vor pleca jucători și cel mai important vor veni alții pentru a întări lotul ce ne-a promovat din Liga a IV-a. Cu câteva transferuri reușite sunt convins că Steaua va arăta bine în play off și presa sportivă din România va începe să scrie și despre fotbal.

Sfârșitul de an este stelist pentru că indiferent de rezultate noi suntem aici, suferind sau bucurându-ne, pentru culori.

Semper superior

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *