Unul dintre cei mai „vechi” fotbaliști ai Stelei este Florin Răsdan. Fotbalistul care ne-a adus speranță în meciul de tristă amintire cu Carmen, prin dorința lui imensă de victorie, fotbalistul care ne-a urcat de atatea ori pe gardurile din Ghencea, încă din Liga 4 până în Liga 2. Un fotbalist, care a renunțat la Liga 1 pentru Steaua București, chiar dacă a trebuit să coboare până în Liga 4. Un fotbalist care atunci când i-a fost greu Stelei, după meciul cu Carmen, a avut puterea să meargă mai departe și să lupte pe teren cu adversarii și alături de colegii săi să ducă Steaua până în Play OFF-ul Ligii Secunde. Un fotbalist important pentru Steaua dar mai ales pentru suporterii clubului militar, care mereu au aplaudat și au apreciat efortul, ambiția și dăruirea lui Florin Răsdan. Pentru că steliștii se nasc, nu se inventează.

Am fost și noi surprinși de decizia lui Florin de a nu mai continua în tricoul Stelei, la fel ca Daniel Oprița și toată suflarea stelistă de altfel. Drept urmare, l-am contactat pe Florin Răsdan și i-am cerut să ne acorde un interviu sub forma de text, spre informarea suporterilor Stelei și pentru a aduce lumină în tot acest „mister” al plecării sale din Ghencea. Așadar, în rândurile de mai jos, vă invităm să citiți un interviu cu unicul Florin Răsdan, Manae al Stelei așa cum il strigă colegii lui de la Steaua.

Spune-ne câte ceva despre tine Florin?

Păi să vorbesc strict profesional de mine … sunt o persoană care dă totul pentru echipa la care joacă!

De unde pasiunea pentru fotbal și cine este idolulul tău?

De mic mi-a plăcut fotbalul. Cu siguranță este sportul la care visează orice copil. Idolul meu este Cristiano Ronaldo … din punctul meu de vedere este cel mai complex jucător care a ajuns sus, cu multă muncă și seriozitate!

Cum ai descrie în câteva cuvinte toți acești ani petrecuți în tricoul Stelei și mai ales onoarea de a purta tricoul cu numărul 7, un simbol pentru clubul militar?

Jucând în tricoul Stelei în cea mai mare parte a acestor ani cu numărul 7, pe lângă că este o presiune în plus, este și o mare mândrie pentru mine și sunt fericit că am reușit să fiu jucătorul care a purtat ultimul tricou cu numărul 7. Chiar am acasă acel tricou!

Ce sentimente te cuprind știind că ai fost și ești unul dintre cei mai apreciați jucători ai Stelei?

Mă bucur că am fost și sunt unul dintre cei mai apreciați jucători. Înseamnă că munca, evoluțiile și rezultate mele au dat roade și nu pot decât să fiu mândru și fericit!

Te vezi revenind la Steaua în viitor?

Cu siguranță DA. Este clubul la care m-aș întoarce oricand în viitor!

Ai primit zeci de mesaje după anunțarea plecării de la Steaua. Cum ai reacționat la ele?

Sincer? Mi-au dat lacrimile. Am primit foarte foarte multe mesaje și le mulțumesc din nou pentru susținere. După 5 sezoane, e greu să pleci … dar asta este viața de sportiv.

Fanii Stelei v-au fost alături mereu și în momentele bune dar mai ales în cele grele. Consideri că susținerea lor v-a dat puterea să vă ridicați în momentele dificile sau a fost presiune constantă pentru voi?

Când joci la Steaua mereu e presiune, dar când joci cu așa galerie în spate uiți de tot și îți rămâne doar să dai totul pe teren!

Fanii Stelei ți-au simțit devotamentul, dăruirea și iubirea pentru culorile roș-albastre. Cum e să joci pentru cel mai mare club din România?

A fost visul meu să joc pentru Steaua și nu pot să fiu decât fericit și mândru!

Ești prezent încă de la primul meci disputat de Steaua în liga a 4-a și ai ajutat la promovarea Stelei până în a 2-a divizie. Cum te simți acum la despărțirea de club?

Am fost unul dintre cei mai vechi jucatori. Am trecut prin lucruri negative dar și mai multe lucruri pozitive. A fost foarte grea pentru mine această despărțire!

Multă lume și-a pus un semn de întrebare în legătură cu despărțirea ta bruscă de Steaua. Ne poți spune pe scurt care este motivul real și unde vei evolua din sezonul următor?

Numărul puțin de minute jucate în Play Off, iar în sezonul acesta urma să joc ca fundaș dreapta. Dar pe posturile de fundași sunt juniorii și nu eram sigur ca o să joc … și în ultimul rând negocierea cu clubul nu a fost una la care mă așteptam … eu având cel mai mic salariu.
Nu am plecat pentru că am unde să mă duc … momentan sunt liber!

Fanii Stelei v-au susținut frenetic atât acasă, cât și-n deplasare. Ce mesaj dorești să le transmiți acum?

Eu le mulțumesc din nou și personal și în numele echipei pentru susținerea lor. Și as vrea sa le transmit să fie lângă echipa așa cum au fost și până acum pentru că sigur o să se îndeplinească obiectivul!

În final, vrem să-i multumim și noi, redacția CSS, lui Florin Răsdan pentru că și-a rupt din timpul lui liber, pentru acest interviu, pentru suporterii Stelei dar și pentru Steaua. Florin, rămăi unic în Ghencea și nu vom ascunde faptul că ne dorim să te vedem în tricoul Stelei și sezonul viitor, indiferent de postul pe care te va repartiza Daniel Oprița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *