În foamea lor după bani și „click-uri”, diverse personaje din presă își permit nesimțirea și tupeul să îl deranjeze la telefon pe Emeric Ienei. Și nu e deranjant faptul că vor să vorbească cu cel mai mare antrenor român, ci modul în care acești „fraieri cocliți”, cum îi numeste Lecce, îi răstălmăcesc cuvintele în articolele lor penibile și mincinoase.

Probabil ați citit cu toții în presa din online și pe social media acele articole rostogolite de la o publicație la alta, referitoare la răspunsurile date de Emeric Ienei unor întrebări telefonice, adresate de un „ciuri bury”. Am analizat un pic aceste articole și ne-am oprit la Fanatik, căci de la ei a plecat mizeria și minciuna.
Există un personaj la Fanatik, despre care publicația scrie că a absolvit două facultăți, un master și acum se află în plin proces de a scrie o lucrare de doctorat. Un fel de somitate, de eminență cenușie este acest individ, căruia preferăm să nu-i dăm numele, pentru că ne este greață … scârbă și greață! Dar observăm din nou, cum oricine în țara asta, devine doctor în ceva. Trăim în țara în care, „Fabrica de diplome” descrisă de Emilia Sercan în cartea cu același nume, este una reală, care din pacate încă funcționează. Acest viitor „dotore” al României în NIMIC, are aproape 32 de ani și s-a născut în anul 1989, la trei ani distanță de performanța Stelei din Cupa Campionilor Europeni. Acest individ, habar nu are cine a fost Emeric Ienei și ce performanțe a realizat acest om minunat sub culorile Stelei, dar are nesimțirea cruntă să îl deranjeze cu întrebări cretine, de genul „nu-i așa că”.
Și ca să vedem și noi, cine este acest viitor doctorand al țării, ne-am permis sa îi vizitam profilul de facebook. Postările publice, datează de prin anul 2011 și sunt in facto niste aplicații retardate gen oracol din fb-ul de atunci … ceva de genul: „Crezi că ……….. sarută bine?”. Viitor doctor in whatever, aplauze, vă rugăm.
Și da, este enervant pentru noi suporterii Stelei, să vedem cum marele nostru Emeric Ienei, un simbol de bun simț, de eleganță și de profesionalism, este târât într-o cancaniadă ieftină, de către un puțoi impertinent. Pentru că asta este acest „ziaric” în fața lui nea Emi, un puțoi. Un puțoi care vede în fața ochilor doar banii din clickbait și nimic altceva. Puțin îi pasă acestui individ, că Emeric Ienei are o vârstă respectabilă, puțin îi pasă că dumnealui este bolnav și urmeaza un tratament, puțin îi pasă că acest om minunat are nevoie de liniște și de odihnă. Nu scriem acest articol doar ca să ne aflăm în treabă. În cursul zilei de sâmbătă, prietenul nostru Horia Enache l-a sunat pe Emeric Ienei, în primul rând ca să-i ureze sănătate. Inevitabil, au discutat și despre articolele din presă, iar nea Emi a fost din nou tranșant și corect … i-a spus lui Horia, că nu a declarat așa ceva și că, din nou, cei din presă i-au răstălmăcit vorbele și le-au pus într-o formă care le-a convenit lor.
Priviți mizeria:
Emeric Ienei, reacție despre interzicerea FCSB pe Ghencea: “Degeaba ai stadion dacă nu ai performanță!”.
Sunt vorbele lui nea Emi, așa este. Însă dumnealui se referea la faptul că Steaua București are nevoie și de performanță, nu doar de un stadion superb. Nimic, dar absolut nimic, nu a spus despre fc fc fc fcsb referitor la stadion. 
Emeric Ienei – „Steaua poate câștiga campionatul, dar trebuie neapărat să se califice și în Europa”.
Minciună, fake news! Nea Emi, a declarat ca fc fc fc fcsb poate să căștige campionatul.
Chix.ro a preluat mizeria, că deh, așa fac mai nou acești băieți … și-o ard pe copy paste și se dau mari jurnaliști. Cei de la Sportul Popular, publicaseră și ei o versiune a mizeriei, însă probabil au ascultat aseară CSS-Live și au șters ulterior. În schimb, un alt „ciuri bury” care și-a făcut și el un site de sport, tăvălește mizeria și mai rău, ajungând și la subiecte care se dezbat într-o anumita uscătorie de bloc din pantelimon.
Ca să fie clar pentru toată lumea … Emeric Ienei, în eleganța și diplomația dumnealui, a declarat mereu că el preferă ca cele două părți să ajungă la un numitor comun. Dar la fel de clar și răspicat, nea Emi a spus că dumnealui a activat și a făcut performanță la clubul armatei, la Steaua București. Restul este doar cancaniadă și minciună.
În final, le transmitem acestor „fraieri cocliți” din presa inutilă și inexistentă să înceteze să-l mai deranjeaze pe Emeric Ienei și să-l lăsăm cu toții în pace să-și trăiască bătrânețile. Domnia sa, la modul cel mai serios, are nevoie de liniște, foarte multă liniște. Le transmitem cu subiect și predicat, clar și limpede ca lumina zilei, să înceteze cu nesimțirile acestea, cu tupeul ordinar și cu lipsa asta de bun simț. Noi, suporterii Stelei, ne băgăm ceva în clickbaitul lor și ne doare fix în coate, că acești influenceri mor de foame dacă nu mint în texte. Să facă ce gândesc creierele lor lipsite de neuroni, dar pline de diplome fictive, să facă absolut ce vor ei, dar să-l lase în pace pe Emeric Ienei.
Scaunele din stația tramvaiului 41 vor fi gata, asta le-o garantăm noi, suporterii Stelei. Aceste specimene de „nimeni” nu vor călca pe noul stadion Steaua, asta să le intre bine în creierele alea seci. Așa cum spunea și Lecce în emisiunea de aseara, ei se vor smiorcăi pe la porțile stadionului, că nu vor decât să-și faca meseria. Ce fac ei nu este meserie, este minciuna și nesimțire … ca atare, le urăm drum bun spre Berceni! Presa este un GUNOI!

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *