Etapa 4. Steaua s-a deplasat la Dumbrăvița, județul Timiș, pt. a juca împotriva nou-promovatei C.S.C. Dumbrăvița. Gazdele joacă primul sezon din istorie în Liga 2, în urma promovării ce a fost obținută în urma loviturilor de departajare, în fața celor de la C.S.M. Reșița.

Minutul 4. Mare ocazie Steaua. Proaspăta achiziție, Dragoș Gheorghe, a trimis peste poartă din câțiva metri după centrarea lui Adi Popa.

Minutul 12. GOOOOOOOOL STEAUA. Ștefan Pacionel a marcat un gol superb printr-un șut de la 25 de metri, lângă bara laterală.

Sursa: pagina de facebook a Stelei

Minutul 19. Pacionel a încercat o nouă execuție ca la primul gol, dar de data asta, mingea a trecut peste poartă.

Minutul 25. Portarul Dincă a avut o intervenție excelentă, respingând de lângă bară un șut de la 20 de metri.

Minutul 26. Portarul stelist a avut o nouă intervenție incredibilă, apărând un șut din interiorul careului mic, ocazie venită în urma unui corner.

Minutul 27. Cu experiența lui, Adi Popa a reușit să obțină o lovitură liberă în urmă căreia jucătorul gazdelor, Ghinescu, a primit al doilea cartonaș galben.

Minutul 31. GOOOOOOOOL STEAUA. Drăghici a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Dragoș Gheorghe.

Ca impresie generală, Steaua a dominat prima jumătate de oră în plan tactic. Cu excepția celor două ocazii imense ale gazdelor, Steaua a avut meciul în control. Pressing-ul agresiv i-a făcut pe jucătorii gazdelor să piardă imediat posesia, iar pe faza de atac, fotbaliștii Stelei au dovedit eficiență maximă.

Minutul 42. Încă o intervenție a portarului David Dincă. Portarul stelist a reușit să respingă de sub bară un șut trimis de la peste 20 de metri.

Scor la pauză, 2-0 pentru Steaua. Steaua a jucat mult mai bine în prima repriză, rezultatul fiind cel corect.

Minutul 49. Repriza a doua a început cu ocazia lui Chipirliu după pasa lui Adi Popa.

Începutul reprizei a doua a fost la discreția Stelei. Având și un om în plus, Steaua nu le-a permis gazdelor să se apropie de poartă. La mijlocul terenului, Steaua a fost stăpână pe situație.

Minutul 65. Abia în acest minut a avut loc prima acțiune ofensivă a gazdelor din repriza a doua a gazdelor. Un șut de la 30 de metri, mult peste poartă.

Minutul 68. Simulare stupidă a lui Bodri, care a primit al doilea galben. Pe final de joc, Steaua a beneficiat de dublă superioritate numerică.

Minutul 71. Lovitura liberă executată pe sub zid de Chipirliu a trecut razant pe lângă bară.

Minutul 74. Dumbrăvița a avut o ocazie de a relansa meciul, dar șutul lui Ungureanu din lateral nu a prins cadrul porții.

Minutul 82. Emilian Pacionel a șutat mult peste poartă din poziție ideală, de la 5 metri, ușor lateral stânga.

Minutul 83. Alexandru Sima a trimis un lob superb din partea stângă, șut respins cu greu de sub bară de portar. Ar fi fost golul etapei.

Minutul 87. GOOOOOOOL STEAUA. Drăghici a finalizat cu gol o acțiune individuală, după un dribling spectaculos.

Scor final Dumbrăvița-STEAUA 0-3. O victorie clară a Stelei. Steaua și-a revenit după dușul rece de etapă trecută. Îmbucurător este faptul că portarul David Dincă a învățat din greșelile din meciul cu Miercurea Ciuc și a avut în meciul de la Dumbrăvița 3 intervenții decisive în momente cruciale. De asemenea, după jocul slab de etapa trecută, mijlocașul central Balgiu a avut un joc sigur și a dat încredere echipei la mijlocul terenului. Îndrăznesc să spun că meciul de etapa trecută a fost un simplu accident și nu aceea este valoarea echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *