S-a întâmplat astăzi o decizie a unei comisii din FRF. O decizie demnă de noaptea minții. Comisie? Hai să fim serioși, comisiile astea există doar la mișto … decizia au luat-o mai marii din FRF, adică stimabilul Burleanu și sleahta de incompetenți din gașca lui, o gașcă care a pus stăpânire pe fotbalul românesc. Hai să nu ne mai ascundem după pomi și să nu mai evităm adevărul … FRF este o smenozeală, este o gașcă de șmecheri care se ocupă doar cu combinații pe bani și de bani.

Dupa meciul de pe Arena Națională, unde clona lui Dinamo a fost gazdă și organizator, mințile luminate din FRF au decis ca Steaua să fie penalizată într-un mod halucinant. Pentru prima oară în istoria fotbalului mondial, echipa oaspete este sancționată mult, mult mai dur decât echipa gazdă. Sfinte Sisoie … România este țara tuturor posibilităților nu Statele Unite. Steaua nu a avut absolut nici o treabă cu organizarea partidei în cauză dar este obligată de FRF să plătească o sumă astronomică. Halucinant!

Unde este logica din spatele deciziei FRF de astăzi? Păi este … la FRF este foame de bani. Și de unde se fură cel mai bine în România? Exact, de la statul român. Steaua are buget stabil, salarii la zi, prime la zi. Știți ce mai are Steaua? Un buget din bani publici la vedere … un fel de sac de bani pus în piața publică, în văzul lumii. Iar șmecherilor din FRF le curg balele și le fac ochii precum șeptarii la păcănele atunci când văd bani mulți.

Ca atare, au profitat de evenimentele de la derbyul cu Dinamo 1948 și au dat atacul la banii Stelei. Pentru că nu-i așa, statul mereu plătește. Și au mai calculat ceva cei de la FRF. Patru etape de suspendare pentru stadionul Steaua. O altă logică care pare de neînțeles la prima vedere. Steaua poate să joace cu suporteri dar la minim 100 de km față de stadionul Ghencea. Uite cum s-a eliberat casa Stelei și astfel Becali poate să ceară din nou să joace în Ghencea. Ce o sa mai poată să spună de data asta conducerea Stelei, nu?

O să spună conducerea Stelei … meciurile din Liga de Tineret, meciurile de la grupele de under, meciuri de rugby, teren închis pentru mentenanță, festivități și alte evenimente, poate chiar caritabile. Deci, țeapă domnilor de la FRF! Iar cu amenda asta mega exagerată de 83 750 de lei este discutabilă situațiunea din punctul meu de vedere. Sunt ferm convins că dl. col. Talpan va putea să o diminueze în instanță, pentru că este o decizie abuzivă, chiar dacă FRF este cumva acoperită de regulamentele proprii.

Foamea de bani a lui Burleanu și a FRF-ului este însă vizibilă de pe Marte. Și asta o arată istoricul zilei de astăzi. FRF întăi a trimis factura la Steaua si abia după ceva timp decizia luată de comisia lui Pește Prăjit. Ba mai mult, termenul de apel al Stelei a fost stabilit pentru azi, deși decizia a ajuns la club după orele 15.

Totul a fost gândit și calculat în așa fel încât conducerea Stelei să nu aibă loc și timp de mișcare. Astfel, meciul de mâine este blocat momentan. Este aproape ora 22, vineri seară, iar FRF nu a dat încă o decizie referitoare la meciul de mâine cu Unirea Constanță aka Clinceni aka fcsb 3. Dar probabil vom afla la o ora târzie o decizie sau mâine dimineața, pentru că unul dintre șmecherii de la FRF, Slughiță, este la Ploiești la meciul de liga 1 … cred că și Burleanu tot acolo este la ora asta. Nu dau doi bani pe Steaua și nici n-au dat vreodată.

Ca atare, rezumând, FRF prin decizia de astăzi după amiază a făcut jocurile lui Becali și a furat legal, acoperiți de regulamentele proprii, din bani publici. Au emis factura frumos, apoi au așteptat mișelește ca să se apropie sfârșitul de program la Steaua și au trimis decizia comisiei. Totul a fost planificat la virgulă de către șmenarii din FRF. Ghinionul lor este că în speța asta, conducerea Stelei și-a prelungit programul. Din informațiile noastre, și la această oră sunt discuții între conducerea Stelei și FRF.

Acum să vedem și partea cealaltă a medaliei. Steaua, cumva își merită soarta. De ce? Pentru că stimabilul Bichir, comandantul Stelei, l-a votat pe Burleanu cu două mâini. Iar acum Burleanu nu mai dă doi bani pe Steaua, pentru că nu mai are nevoie de clubul militar. Defapt are nevoie de Steaua acest Burleanu, ca să fure legal din banii publici. Și nu domnilor din conducere, să nu veniți să îmi spuneți prostia aia, precum că este vina Sudului pentru această decizie. Nu fiți ipocriți, asumați-vă eșecul. Asumați-vă eșecurile toate, pentru că sunt multe la număr. Asumați-vă lipsa dreptului de promovare în prima ligă. Că nu uităm că sezonul trecut nu ați făcut absolut nimic.

Iar teoria asta cu vina Sudului nu ține domnilor ofițeri din conducerea Stelei. Știți de ce? Pentru că este inuman să se arunce în tine cu torțe aprinse. Este inuman să încasezi gaze nevinovat când stai la coadă la suc. Este inuman să primești bastoane peste degete când tu stai cu mâinile pe balustradă. Câte gaze să inhalezi și câte pulane peste degete / picioare să încasezi fără să reacționezi? Evenimentele de pe Arena Națională s-au întâmplat din cauza clubului organizator și din cauza incompetenției Jandarmeriei Române. Dacă mă întrebați pe mine, totul a fost o regie foarte bine pusă la punct.

Iar astăzi a venit și rezultatul acestei regii organizate … 83 750 de lei pe factura emisă de FRF către Steaua. Simple as it looks. Restul este doar can can și nimic mai mult. La FRF este foame de bani. Sau poate că Burleanu a primit iar ordin să transfere o sumă frumușică către partidul lui Ponta … că nici asta nu am uitat. Dar mai degrabă cred că șmenarii de la FRF nu mai au bani pentru diverse cheltuieli personale, pentru mașini luxoase și alte chestiuni. Banii din astfel de amenzi merg direct în conturile FRF, ca să ne înțelegem.

Vă îndemn pe toți la calm. EF-SI-ES-BI nu va juca în veci pe stadionul Steaua iar noi suporterii suntem capabili să parcurgem mai mult de 100 de km pentru echipa noastră … pentru că nici un drum nu este prea lung. Iar cu plata facturii rămâne de văzut, chiar dacă FRF este acoperită de regulamentele proprii. Sper și îmi doresc ca dl. col. Bichir și cu dl. col. Popa să realizeze penibilul în care vor pica, dacă Steaua nu va acționa în justiție, în civil, această decizie de astăzi a FRF-ului. Dl. col. Talpan știe foarte bine ce are de făcut dacă este lăsat să-și facă meseria.

După amiază, pe sfărșit de program, ca hoții. Asta a făcut FRF-ul astăzi, un srl care are exclusivitate pe fotbalul românesc, un fotbal pe care îl distruge sistematic și-l fură noaptea ca hoții. Și nu, nu uităm : 3000 de euro selecția la tineret și 5000 de euro locul de titular. Să fie bine să nu fie rău. Vedeți? De asta nu-l aduc pe Hagi la FRF, pentru că omul știe fotbal nu furăciuni … așa cum știe Slughiță de exemplu, care este un expert în șmenozeli, combinații și ciordeli nesimțite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *