Etapa 9. Steaua a disputat al doilea meci din seria celor 4 în care stadionul propriu se află în stare de suspendare. La Mioveni, a venit Poli Timișoara.

Minutul 3. Prima ocazie a meciului. Emilian Pacionel a ajuns târziu la pasa pe jos primită în fața porții.

După începutul avântat al Stelei, ritmul meciului a scăzut din intensitate. Meciul a devenit unul echilibrat, ambele echipe fiind prudente. Până în minutul 25, nicio echipa nu a mai tras vreun șut pe poartă.

Minutul 27. Lovitura de cap a lui Chipirliu a trecut puțin pe lângă poartă. Poziția a fost incomodă, în afara cadrului porții, centrarea fiind prea înaltă.

Sursa: Pagina de facebook a clubului STEAUA

Minutul 30. Gol Poli. Cosmin Bârnoi a deschis scorul după o acțiune individuală pornită de la mijlocul terenului. După ce a driblat 3 jucători steliști, a finalizat cu șut pe jos, pe lângă portar.

Minutul 32. Chipirliu a ratat penalty-ul obținut de Adi Popa. Execuția a fost lamentabilă, șutul a fost trimis mult peste poartă.

Finalul reprizei nu a produs nicio schimbare pe tabelă. Steaua a avut posesia, dar acest lucru nu a produs niciun pericol la poarta timișorenilor. Scor la pauză 0-1.

Minutul 52. GOOOOOOL STEAUA. Chipirliu și-a luat revanșa după penalty-ul ratat și a reușit egalarea. Centrarea excelentă a lui Adrian Ilie a fost valorificată de Chipirliu după o demarcare perfectă în centrul careului.

Minutul 57. Șutul la colțul scurt al lui Olariu este respins în corner de portarul oaspeților.

Steaua a început foarte bine repriza secundă. Pe lângă golul egalizator, jocul a fost mai cursiv, iar echipa și-a mai creat câteva ocazii.

Minutul 66. GOOOOOOOL STEAUA. Dublă Chipirliu după o fază prelungită de atac. Lovitura liberă executată de Chirpirliu a fost respinsă cu greu de portar, mingea a ajuns la Enceanu care a ratat din poziție de unu la unu cu portarul, în final mingea a ajuns la Chipirliu după o bâlbâială a apărării lui Poli.

Minutul 72. Șutul lui Chipirliu de la 25 de metri, care se ducea spre vinclu, a fost respins cu greu în corner.

Minutul 76. Mare ocazie Steaua. Adi Popa, aflat în poziție de singur cu portarul, a ales să-i paseze lui Chirpirliu, doar că pasa a fost mult prea în față.

Minutul 85. GOOOOOOOOOL STEAUA. Chunchukov a înscris golul de 3-1. Pasa prin învăluire trimisă de Chipirliu a fost finalizată de jucătorul bulgar la colțul lung. Portarul timișorean a avut partea lui de vină, acesta primind gol după ce a scăpat mingea printre mâini. Scor final STEAUA-Poli 3-1. Victorie meritată a Stelei după ce, în repriza a doua, jucătorii antrenați de Oprița și-au revenit după o primă repriză slabă. Chipirliu a fost omul meciului, cu două goluri și o pasă de gol. Acesta a dat un răspuns pe măsură celor care l-au criticat după imaginea controversată cu țigara în gură de dinaintea meciului de Cupă contra Chindiei. Important este ca orice jucător să-și facă datoria pentru Steaua, nu trebuie să intereseze pe nimeni viața privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *