Etapa 12. Înaintea meciului Stelei de la Tg. Jiu, cele două echipe se aflau în situații diametral opuse. Steaua se luptă pentru câștigarea ligii a doua, Viitorul Pandurii se află în zona retrogradării. Steaua a câștigat ultimele 4 partide, gazdele au pierdut ultimele 4 meciuri din campionat.

Steaua a început meciul în forță, instalându-se de la început în jumătatea adversă.

Minutul 11. GOOOOOOL STEAUA. Steaua a deschis scorul rapid, la prima fază de gol a meciului. Centrarea lui Adi Popa a fost prelungită de Adi Ilie suficient cât să pună pe picior greșit întreaga apărare a gazdelor. Mingea a ajuns la Chipirliu care nu avea cum să rateze din fața liniei porții.

Sursă: Pagina de Facebook a Stelei

Minutul 29. Șutul în forță al lui Balgiu de la 25 de metri a trecut puțin peste transversală.

Minutul 39. Prima ocazie a gorjenilor. Portarul Dincă a respins de lângă bară șutul din afara careului al fostului stelist, Claudiu Dragu.

Minutul 44. GOOOOOOL STEAUA. Golgheterul Chipirliu a transformat un penalty obținut de Chunchukov.

Minutul 45. Gorjenii au redus din diferență după lovitura de cap a lui Adrian Stoian în urma cornerului executat de fostul stelist Florin Răsdan, fotbalist ce a jucat 4 ani la Steaua, încă din Liga 4.

Scor la pauză, Viitorul Pandurii-STEAUA 1-2. Prima repriză a fost dominată evident de Steaua. Ritmul jocului a fost unul alert.

Minutul 49. Repriza a început slab pentru Steaua. Șutul lui Țegle din lateral a fost deviat de Dragu suficient cât să-l păcălească pe David Dincă.

Minutul 60. Răsdan a șutat, de la 20 de metri, spre vinclu. Mingea cu greu a fost respinsă în corner de David Dincă.

Începutul reprizei secunde a fost unul foarte bun pentru gorjeni. Steaua a pierdut controlul jocului la mijlocul terenului și a permis gazdelor să egaleze și să-și creeze și alte ocazii de a prelua conducerea pe tabelă.

Minutul 69. Prima ocazie de gol a Stelei din repriza a doua. Șutul lui Chipirliu de la 25 de metri este prins cu siguranță de portar.

Minutul 73. Viitorul Pandurii a reușit să întoarcă scorul. Dodoi l-a învins pe         Dincă din poziție de unu la unu, după pasa primită de la Mitrică, pasă trimisă printre trei fundași steliști.

Minutul 80. Lovitura de cap, din poziție ideală, de la marginea careului de 6 metri, a lui Enceanu a trecut pe lângă poartă.

Minutul 84. Alex Dulca a înscris pentru 4-2 cu un lob peste portar.

Minutul 88. GOOOOOL STEAUA. Atanas Trică a marcat pentru 4-3 cu un șut din apropierea porții, după o faza prelungită de atac în urma unui corner. Scor final, 4-3 pentru adversari. Steaua a suferit prima înfrângere din deplasare din acest sezon după o repriză secundă dezastruoasă în plan defensiv. Singura parte bună e că Steaua va rămâne pe primul loc și după această etapă, în urma remizei de la Dej dintre Unirea și Concordia Chiajna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *