Etapa 13. La fel ca acum două etape, Steaua a disputat un alt meci cu miza primului loc. Adversarul din această etapă a fost Unirea Dej, după ce acum două etape un astfel de meci a avut loc contra Oțelului Galați.

Meciul a început cu un forsing al Stelei, dar toate șuturile de la distanță trimise au trecut pe lângă poartă.

Meciul a devenit treptat unul echilibrat, ambele echipe anihilându-se la mijlocul terenului.

Jocul a avut multe momente haotice la mijlocul terenului. Miza și-a spus cuvântul în primele 30 de minute. Au fost multe faulturi și multe pase greșite de o parte și de alta.

Finalul reprizei a adus un eveniment neplăcut. Chipirliu a rămas întins pe gazon. Din fericire, s-a dovedit că accidentarea nu a fost gravă, iar golgheterul Stelei a continuat jocul.

În prelungirile reprizei, portarul Dincă a avut o intervenție ce a menținut scorul 0-0. Blaj l-a întors pe Dean Beța și șutat la semiînălțime, iar portarul stelist a prins cu greu balonul.

Scor la pauză 0-0. Scorul reflectă exact ce s-a petrecut pe teren în prima repriză.

Sursa pozei: Pagina de facebook a clubului STEAUA

Minutul 48. Prima ocazie clară de gol a Stelei. Pasa pe jos a lui Adrian Ilie a fost ajunsă de Chunchukov înaintea portarului, dar nu a reușit să-și cadreze devierea.

După începutul bun al reprizei, meciul s-a echilibrat imediat. Comparativ cu prima repriză, Steaua a avut inițiativa. Din păcate, toate atacurile poziționale au avut un ritm lent, iar apărarea oaspeților le-a respins ușor. De asemenea, centrările au fost respinse ușor de fundașii dejeni.

Minutul 73. Șutul lui Oroian de la 30 de metri a trecut pe lângă bară. A fost prima încercare de șut de la distanță. Din păcate, Steaua nu a încercat prea des șuturile de la distanță, în condițiile unei lipse de inspirații la construcție.

Minutul 75. Șutul lui Chipirliu din colțul careului de 16 metri a trecut puțin pe lângă bară.

Minutul 78. GOOOOOOOOOOL STEAUA. Adi Popa a marcat cu un lob superb după pasa în adâncime primită de la Adrian Ilie. De remarcat inteligența în joc a lui Enceanu, care și-a dat seama că e în offside și l-a lăsat pe Adi Popa să alerge după minge.

Minutul 86. Atanas Trică a trimis un șut înșelător din unghi, prins fără probleme de portar.

Minutul 89. GOOOOOOOOL STEAUA. Rareș Enceanu a majorat scorul cu un șut pe lângă portar la capătul unui contraatac. Assist-ul i-a aparținut lui Atanas Trică.

În prelungirile meciului, nou intratul Balgiu a încasat 2 cartonașe galbene într-un interval scurt și a fost eliminat. Scor final, 2-0. Steaua a obținut o victorie meritată, mai ales datorită jocului bun din finalul reprizei secunde. Steaua s-a distanțat la 4 puncte de locurile 2 și 3, Unirea Slobozia și Unirea Dej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *