Un egal cât o mare victorie pentru Steaua!Am spus dinaintea meciului cu FCSB 2 că jucătorii ăia trimiși să rupă norii în Liga 3 nu vor face asta. Fie sunt prea cruzi și plini de ei, fie sunt trompete care și-ar găsi cu greu loc la Cimentul Fieni. Iar peste asta vin lipsa de coeziune și ordinele infractorului care se visează antrenor.

Și așa a fost. Steaua a dominat pe alocuri copios meciul și putea câștiga lejer dacă avea mai mult curaj.Steliștii au combinat considerabil mai bine, au avut ocazii, au arătat angajament și disponibilitate la efort.

FCSB 2 a trăit din noroc și momente individuale, dar chiar și așa a fost foarte puțin pentru pretențiile emise. A marcat un gol din plesneală – pariez că Buziuc nu mai dă așa din 100 de încercări – și a avut noroc cu carul la ocaziile ratate de Steaua. Plus un gol de care au scăpat doar cu ajutorul arbitrului.

Dar de ce e așa important rezultatul ăsta? E important pentru că Steaua nu a pierdut cu echipa care și-a concentrat toate resursele să o bată. Echipa care a trimis jucători importanți la Liga 3, care și-a activat contactele din presă. care a pus presiune. Mai că nu l-a pus infractorul pe Miță să își pună poalele în cap pentru un circ complet.

Și ce au obținut? Nimic! Ba chiar au dat un mare boost de încredere steliștilor, care la partida următoare îi vor lua pe sus.

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *